Domů Témata Životní prostředí Dobrota Karlovarského kraje 8. ročník Dobroty Karlovarského kraje

8. ročník Dobroty Karlovarského kraje

Osmý ročník soutěže Dobrota Karlovarského kraje zná své vítěze. Rozhodla o nich hodnotitelská komise, která se k vyhodnocení sešla dne 08.04.2024 v prostorech Střední školy živnostenské v Sokolově. Předmětem hodnocení byla chuť, vzhled, obal, originalita a prospěšnost produktu. Do soutěže mohly své výrobky přihlásit malé a střední potravinářské podniky s počtem maximálně 250 zaměstnanců. Podmínkou bylo, aby byl přihlášený produkt vyroben v našem regionu. 

 

Ocenění získali: 

Kategorie:​ ​       MASNÉ VÝROBKY

​Výrobek​Výrobce
​1.Kachní rillettes Pivo Kronl s.r.o.
​2.​Doupovský cibuláčekJosef Pelant​
​3.​Paštika MaKo smetanová​Statek Bor ZEOS, spol. s r.o.
Kategorie:        MLÉČNÉ VÝROBKY ​ ​ ​
​VýrobekVýrobce​
1.​​BIO kravský pařený sýr s medvědím česnekemBelina s.r.o.
​2.​Cheesecake Chasník pomerančBelina s.r.o.​
​3.​Kozí BIO mlékoMarie Květoňová​
Kategorie:        PEKAŘSKÉ A CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
​1.​HruškaSpeci desserts s.r.o.
​2.​Tonka ChouxSpeci desserts s.r.o.
​3.Babiččin koláčekKarlovarská cukrárna s.r.o.
​Kategorie:        ALKOHOLICKÉ A NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
1.​Jablečný mošt​Lukáš Lojín
​2.Pivní Griotte​Václav Lojín
​3.​Kynšperský zajíc – Světlý ležák 12°​Kynšperský pivovar s.r.o.
​ ​ Kategorie:        OVOCE, ZELENINA, MEDY A ČAJE V ČERSTVÉ NEBO ZPRACOVANÉ FORMĚ
1.​​Med z doupovských lesůJosef Šefčík
​2.​Medový krém skořiceMiroslav Dimo
​3.​Med medovicovýMichal Spurný

 

O výrobcích, které získaly v letošním ročníku soutěže značku Dobrota Karlovarského kraje se můžete dozvědět více v katalogu výrobků oceněných v roce 2024 (3,16 MB, PDF).

Hodnocení 8. ročníku soutěže Dobrota Karlovarského kraje

Za stránku zodpovídá Ing. Helena Baranovská
Datum aktualizace